Vilans gaat samenwerken met Infoland

Altijd online toegang tot actuele KICK-protocollen

Vilans gaat samenwerken met Infoland om in 2016 online toegang tot haar protocollenbestand te realiseren. Infoland voorziet hiervoor in een documentbeheersysteem en een toegankelijke webportaal. Ruim 300 organisaties in de zorg en het onderwijs hebben een abonnement op het protocollenbestand van Vilans met daarin zo’n 500 KICK-protocollen voor voorbehouden, risicovolle en overige handelingen.

 De samenwerking biedt de volgende voordelen:

  • KICK-protocollen altijd en overal online beschikbaar;
  • Continu actuele KICK-protocollen;
  • Serviceportaal voor abonnementenbeheer;
  • Gepersonaliseerde documenten via eigen portaal;
  • Gebruiksvriendelijke en krachtige zoekmachine;
  • Aanvullend kan worden voorzien in een automatische import van de KICK-protocollen in de eigen documentenomgeving van organisaties.

Daarnaast ondersteunt Infoland Vilans ook met de verdere ontwikkeling van het systeem op basis van input van klanten.

Vilans

Samen met het veld ontwikkelt Vilans vernieuwende en praktijkgerichte kennis. We versnellen en verdiepen de processen die nodig zijn om nieuwe kennis en goede voorbeelden met succes in de praktijk door te voeren. Zo houden we met elkaar de langdurende zorg efficiënt, betaalbaar en van goede kwaliteit. We verbeteren daarmee de kwaliteit van leven van mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben. Vilans zorgt ervoor dat zorg beter werkt.

Infoland

Infoland helpt organisaties hun gehele verbeterproces te optimaliseren. Zowel met specialistische kennis als met software op het gebied van veiligheids- en risicomanagement, auditing, procesmanagement en continu verbeteren in het algemeen. Stap voor stap: van identificeren naar verbeteren en verankeren.