TÜV Nederland en Infoland gaan strategische samenwerking aan

TÜV Nederland en Infoland zijn per 1 mei 2016 een strategische samenwerking aangegaan. Beide bedrijven zien elkaars expertise als een goede aanvulling op de eigen dienstverlening. TÜV is gespecialiseerd in het onafhankelijk en objectief beoordelen van producten en diensten in de vorm van certificering en inspectie. Daarnaast biedt TÜV een scala aan trainingen en opleidingen. Infoland helpt organisaties hun gehele verbeterproces te optimaliseren. Zowel met specialistische kennis als met software op het gebied van kwaliteits- en risicomanagement.

“De samenwerking tussen TÜV en Infoland stelt onze beide organisaties in staat om kennis en ervaring te delen. Met technologische- en organisatorische innovaties kunnen we, ieder vanuit onze eigen doel en  positie, klanten een nog betere service en kwaliteit bieden”, aldus Gijs Spiele, Business Unit Manager Certification TÜV Nederland.

“Klanten moeten meer voordeel halen uit de resultaten van de audits, doordat de focus ligt op zaken die er echt toe doen, omdat ze risicovol zijn en/of strategische waarde hebben. Deze visie onderschrijft de high level structure van de nieuwe ISO 9001:2015”, aldus Marieke Kessels, Directeur Business Development, Infoland.

TÜV en Infoland richten zich primair op bedrijven en organisaties in Nederland en Vlaanderen en diverse branches, waaronder de Agri & Food, industrie, bouw en gezondheidszorg.