Chat with us, powered by LiveChat
  • Leer van incidentanalyses
    en veranker verbeteringen

Bekijk je liever een demonstratievideo? Dat kan!

Incident management;
Hét startsein om te leren en verbeteren

Veel organisaties leren onvoldoende van gemaakte fouten en hebben niet genoeg grip op de kwaliteit en veiligheid binnen hun organisatie. Zo maken sommige organisaties te weinig tijd vrij voor incident management, hebben ze te weinig inzicht en overzicht of missen ze de juiste mensen. Een krachtig incident management systeem, zoals de module Melden & Analyseren, kan deze organisaties helpen. Vergroot de meldingsbereidheid door gebruik te maken van een eenvoudig en gebruiksvriendelijk meldsysteem. Incidentenregistraties en het analyseren daarvan biedt vervolgens de uitgelezen kans voor jou als organisatie om te leren en direct te verbeteren.

Vier voordelen volgens onze klanten die ook jou verder gaan helpen!

Melden

Leg afwijkingen, klachten, ongevallen of andere  gebeurtenissen eenvoudig vast in een geïntegreerd systeem.

Afhandelen

Verwerk de meldingen snel en efficiënt op basis van een workflow. Notificaties en volledige dossieropbouw borgen het proces.

Analyseren & leren

Onderzoek de meldingen en zet de analyse om in concrete acties om kennis, gedrag of vaardigheden te delen en te veranderen.

Verbeteren

Veranker verbeteringen met als doel om herhaling te voorkomen. Slimme rapportages voorzien in een actueel en volledig overzicht.

Amstelring

Op zoek naar een incident management systeem dat het beste bij jouw organisatie past? Vergelijk de leveranciers eenvoudig met de checklist!

Altijd en overal
eenvoudig incidenten melden?

Dat kan! Dankzij de iProva Capture app kan iedereen ook incidenten, onveilige situaties, afwijkingen en klachten mobiel melden. Geef aan om welke locatie en welk apparaat het gaat en voeg eenvoudig een foto toe ter verduidelijking.

Bekijk de app >
of ontdek het in een free trial >

iProva Capture app - Gebruiksvriendelijk en eenvoudig

Amstelring, al meer dan 400 jaar liefdevolle zorg

Libbey, Nederlands grootste tafelglasfabriek

Video - Hoe Libbey omgaat met incident management

Meer weten over hoe de software jouw organisatie kan ondersteunen bij incidentanalyses? Bekijk de brochure!

Download de brochure Melden & Analyseren voor meer informatie over hoe je de meldingsbereidheid van medewerkers positief kunt beinvloeden.

Informatie – en databeveiliging met Infoland SaaS

Informatiebeveiliging heeft bij ons dag en nacht de hoogste prioriteit. Je moet blind kunnen vertrouwen op onze software en daarom hebben wij Infoland Saas geïntroduceerd. Zo kunnen we garanderen dat ook jouw incidentregistraties altijd en overal goed beveiligd zijn. Of je informatie nu via een de smartphone, tablet of computer raadpleegt. Met SaaS nemen wij al jouw zorgen rondom data- en informatiebeveiliging uit handen.

Wij verzekeren:

✔ een stabiele en altijd werkende omgeving;

✔ een altijd up-to-date en betrouwbaar incident management systeem.

Verbeteren en borgen van informatiebeveiliging!
Elke organisatie heeft te maken met risico’s op het gebied van vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van data. Heb je deze risico’s inzichtelijk? En leg je alle beheersmaatregelen vast die op jouw organisatie van toepassing zijn? Wij kunnen jou ondersteunen bij dit proces om zo informatiebeveiliging te verbeteren en te borgen.

Infoland is ISO 27001 gecertificeerd!

  • Liever zelf proberen? Gewoon doen! Vraag nu een gratis online demo aan.


    Demo aanvragen
© Infoland B.V. 1998-2019
Nieuwsgierig geworden? Ontdek onze software in een gratis online demonstratie!
Het is geheel vrijblijvend.