• Werk efficiënter en bespaar tijd!

    Header Meten Inspecteren | | Automatisering voorkomt ongelukken | Infoland

Voorkom fouten dankzij gedegen kwaliteitsmanagement software

Vragenlijsten en checklists zijn onmisbaar tijdens audits, tracers, veiligheidsrondes, evaluaties en andere metingen of inspecties. Het wordt steeds belangrijker voor organisaties om te bepalen of hun processen en machines ook daadwerkelijk voldoen aan kwaliteits- en veiligheidsnormen, richtlijnen, beleid en/of doelen. En mocht iets niet voldoen aan de richtlijnen, dan zorg je er als organisatie voor dat eventuele problemen tijdig voorkomen kunnen worden. Een overzichtelijke planning en slimme audit software zijn hierbij van groot belang. Met visuele weergaven en handige vragenlijsten ondersteunt de module Meten & Inspecteren bij alle stappen: van planning tot uitvoering en van rapportage tot acties. Daarnaast helpt het je om te focussen op een specifieke norm (zoals de ISO kwaliteitsnormen), periode of afdeling. Zo ondersteun je compliance management en kun je als organisatie de opvolging van wet- en regelgeving garanderen.

Inzicht in onderhoud én tijdsbesparing door slim beheer

Op apparatuur moet je honderd procent kunnen vertrouwen. Een afwijking door een te late, slecht uitgevoerde of erger nog, een niet uitgevoerde kwaliteitscontrole, kan grote gevolgen hebben. De één moet maandelijks gecontroleerd worden, de ander wekelijks of zelfs dagelijks. Maar hoe waarborg je dit proces en zorg je ervoor dat de juiste handleidingen, (storings-)meldingen en andere relevante data altijd en overal inzichtelijk zijn? De module Meten & Inspecteren kan jou dit overzicht bieden. Zo ben je altijd in het bezit van overzichtelijke dashboards waarin gegenereerde data uit vragenlijsten en checklists samenkomen.

Acties helder in één oogopslag

Daarnaast legt de module Meten & Inspecteren gestructureerd vast welke audits of checks zijn uitgevoerd, wat het doel is en welke normen en kaders van toepassing zijn. Zo kun je bijvoorbeeld na het uitvoeren van een ri&e checklist eenvoudig verbetermaatregelen toevoegen en uitzetten. Een overzichtelijke planning helpt je bij een goede deadlinebewaking en zorgt ervoor dat je altijd en overal de status van jouw audit of inspectie kunt inzien.

Nieuwsgierig wat onze audit software in jouw organisatie kan toevoegen?

Vraag gratis een online demo aan en stel vrijblijvend vragen aan onze professionals. Direct aan de slag? Met ruim 20 jaar ervaring in verschillende branches, zijn wij in de luxepositie om meerdere best practices aan te bieden zodat jij direct aan de slag kan. Maak gebruik van deze kennis om jouw implementatietraject te versnellen. Zo werk je vandaag nog slimmer en efficiënter.

Vier voordelen volgens onze klanten die ook jou verder gaan helpen!

Audits

Voer systematisch en gedisciplineerd onderzoek uit om goed en betrouwbaar functioneren te borgen.

Checks

Maak vragenlijsten om kwaliteitsnormen en veiligheidseisen periodiek te controleren.

Veiligheidsrondes

Verhoog het bewustzijn rondom risico’s door actieve rondes én voorkom zo schade.

Tevredenheidsonderzoek

Identificeer verbeterkansen door actief klant- en medewerkerstevredenheid te onderzoeken.

Een greep van organisaties die dagelijks vertrouwen op onze software:

ORO
Rijnstate 1 | | Automatisering voorkomt ongelukken | Infoland
agrifirm
logo sint maria | | Automatisering voorkomt ongelukken | Infoland
Brocacef

Infoland SaaS; veilig en betrouwbaar 

Jouw audits, checklists, tracers, veiligheidsrondes, evaluaties en andere inspecties zijn met onze SaaS-dienst altijd en overal goed beveiligd. Of het nu via een smartphone, tablet of computer is. Met SaaS nemen wij alle zorgen rondom techniek en beveiliging uit handen. Wij verzekeren:

✔ een stabiele omgeving;

✔ een altijd up-to-date en betrouwbaar kwaliteitsmanagementsysteem.

Speelt een ISO certificering, zoals ISO 15189, een rol? Lees meer over de wijze waarop onze oplossing helpt bij het voldoen aan normen en wet- en regelgeving.

ISO 9001 - certificering

Meer weten over compliancy en hoe de module Meten & Inspecteren hier een rol in kan spelen? Lees de brochure!

Benieuwd hoe je eenvoudig audits, check en inspecties kunt uivoeren? Download dan de brochure Meten & Inspecteren.