Congres Process Safety

Woensdag 17 mei

Van der Valk, Dordrecht

Meer informatie over dit congres:

Door de jaren heen heeft veiligheid steeds meer aandacht gekregen binnen de (chemische) industrie. De ramp in 2005 in Texas City Refinery heeft geleerd dat voor het vermijden van dit soort grote incidenten, een andere aanpak nodig is, namelijk: Process Safety! Dat is het beheer van processen met gevaarlijke chemische stoffen. Het doel van deze conferentie is het versterken van de veiligheid en veiligheidscultuur door middel van netwerkmogelijkheden en het delen van kennis. Gedurende het jaar zijn veel bedrijven sterk intern gericht, terwijl het samen leren juist deze processen versneld kan verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn een aantal topsprekers en interessante onderwerpen geselecteerd om hun ervaringen te delen.
Het Congres Process Safety is gericht op managers en professionals vanuit procestechnologie, EHS, productie, onderhoud en inspectie die te maken hebben met gevaarlijke chemische processen.
Infoland zal tijdens dit congres ook aanwezig zijn met een stand. Maak dus gebruik van deze gelegenheid en kom langs voor informatie of een kennismaking.

Het volledige programma staat op de Safety Congres website.