Het grootste risico is geen risico’s te durven nemen

In control zijn en blijven, dat is waar het bij integraal risicomanagement (IRM) om draait. Het gaat over een gecontroleerde groei, inspelen op veranderingen van buitenaf en risico’s integraal onderdeel uit laten maken van alledaagse beslissingen. Dat kan uitsluitend wanneer risico’s zowel op strategisch als operationeel niveau de juiste aandacht krijgen.

Zoals je wellicht uit bovenstaande video hebt begrepen , gaat er bij mij (Piet) nog wel eens het een en ander mis op de werkvloer. Hoewel risico’s lopen erbij hoort, is het wel van belang dat dit op een gecontroleerde wijze gebeurt. En toen ik me daar bewust van werd, kwam ik iProva van Infoland tegen.

Risicomanagement als drijfveer van groei

Zenya biedt een geïntegreerde totaaloplossing voor IRM, die zich kenmerkt door het feit dat het alle voorkomende risicomanagement activiteiten ondersteunt voor alle risico categorieën. Denk aan templates voor Governance Risk & Compliance (GRC), Enterprise Risk Management (ERM) en Operationele risico’s. Door iedere medewerker te betrekken bij het beheersen en bewaken van risico’s, ontstaat een continue stroom aan inzichten waarmee risicobeheersing naar een volgend plan kan worden getrokken én het collectief bewustzijn binnen de organisatie wordt vergroot. Het is daarbij de missie van Infoland om iedereen binnen de organisatie maximaal te ondersteunen met software die mensen begrijpen en waarderen, ongeacht hun functie, rol of risicovolwassenheid.

Dit is waarom IRM software ook jou verder gaat helpen!

Ondersteunt alle relevante activiteiten

Waardevol voor
iedereen

Gebruiksvriendelijk en
intuïtief