Park Medisch Centrum kiest in slechts 18 minuten voor het documentmanagementsysteem van Infoland!

Het Park Medisch Centrum is een zelfstandige kliniek waar men terecht kan voor verzekerde zorg van de specialismen plastische chirurgie, orthopedie en neurochirurgie. Om patiënten te kunnen voorzien van de beste zorg, werkt het Park Medisch Centrum nauw samen met Rotterdamse ziekenhuizen. Echter mist er in deze samenwerkingen een tussenliggend systeem waarmee alle partijen hun protocollen onderling kunnen uitwisselen. Door te starten met het documentmanagementsysteem van Infoland, hoopt het Park Medisch Centrum in bovenstaande behoefte te kunnen voorzien én zo nog betere zorg te leveren richting de patiënten.

Dat het Park Medisch Centrum heeft gekozen voor het systeem van Infoland, is niet zo gek. Alle Rotterdamse ziekenhuizen zijn namelijk al jarenlang enthousiaste gebruikers van het documentmanagementsysteem. Met 20 jaar ervaring is Infoland inmiddels een bewezen softwareleverancier op het gebied van kwaliteitsmanagementsystemen. Het bedrijf is actief in Nederland en België, werkt voor meer dan 500 organisaties (uit verschillende branches) en helpt daarmee dagelijks een kwart miljoen professionals om het maximale uit hun werk te halen.

Op aanraden van het IJsselland ziekenhuis heeft drs. S.H. Wu, Medisch directeur bij het Park Medisch Centrum, een online demo aangevraagd. Het resultaat: “binnen 18 minuten was ik zo enthousiast dat ik vrijwel direct ja heb gezegd!” Aan Infoland nu de taak om het systeem volledig te implementeren zodat het Park Medisch Centrum over een aantal maanden optimaal gebruik kan maken van het gebruiksvriendelijke documentmanagementsysteem.