Deze vacature is voor 2018 al ingevuld, maar in 2019 hebben we nog plaats!

Organisaties helpen om dagelijks het maximale potentieel te halen uit hun professionals; dit staat centraal in de softwareoplossing die Infoland zo bijzonder maakt. We zijn een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen met honderdduizenden gebruikers en twee vestigingen in Nederland en één vestiging in België. Sinds de oprichting in 1998 hebben we maar één doel: professionals dagelijks helpen het maximale potentieel uit hun werk te halen. Onze digitale oplossingen zijn slim, veilig en snel toepasbaar. Met bijna 100 Infolanders werken we keihard om onze klanten dagelijks een unieke ervaring te geven.

De opdracht

Dagelijks werken er honderdduizenden gebruikers met onze software. Daarbij laten deze gebruikers vaak vergelijkbaar gedrag zien en voeren ze ook vaak vergelijkbare acties en handelingen uit. Wij denken dat we deze gebruikers nog beter kunnen helpen, door deze acties en handelingen te vergemakkelijken, en hun betere suggesties aan te bieden. Door hun gericht mee te nemen in hun dagelijkse activiteiten en zo snel mogelijk bij de juiste informatie uit te laten komen.

We weten veel van het gedrag van onze gebruikers, welke handelingen voeren ze uit, hoe komen ze (meestal) bij die handeling terecht (navigatie), welke informatie wordt er zoal geraadpleegd, door welke rol (met welke functie op welke afdeling) etc.

Tijdens de uitvoering van deze opdracht ga je kijken hoe je Deep Learning kan inzetten om bovenstaande suggesties en verbanden te vinden. En om vervolgens een goede suggestie of optimale navigatie voor te kunnen stellen. Hierbij dien je rekening houden met AVG (bescherming persoonsgegevens) en het feit dat (persoons)gegevens geanonimiseerd zijn of moeten worden voor deze gebruikt kunnen worden. En maakt je hierbij gebruik van platformen zoals Tensorflow, Caffe, Keras etc.

Wie ben jij?

  • HBO opleiding Information & Communication Technology;
  • Je bent analytisch sterk en bent in staat de grenzen op te zoeken;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve werkinstelling;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Wat bieden wij?

  • Leuk, uitdagend werk in een actieve werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is;
  • De kernwoorden openheid, gedrevenheid, servicegericht en plezier kenmerken de bedrijfscultuur van Infoland;
  • Als een hecht team bundelen we onze ideeën en werken we nauw samen aan vernieuwende oplossingen;
  • Uitdagende werkzaamheden die je samen met je team oppakt en uitvoert;
  • We willen toonaangevend zijn in de markt en een onderscheidende oplossing leveren aan onze klanten;
  • Wij bieden een stagevergoeding van €500,- per maand aan onze studenten.

Contactinformatie

Voor meer informatie over de opdracht kun je contact opnemen met Guy Bruens, Manager Product Development, op het telefoonnummer 040 – 848 58 68. Voor meer informatie over onze organisatie kun je terecht op onze website Infoland.nl. Heb je interesse in deze opdracht? Dan ontvangen wij graag je cv met een motivatie. Je kunt je gegevens mailen naar hrm@infoland.nl.

© Infoland B.V. 1998-2019