Ik (Frank Stege) als tafelgast bij De Kempenlezing

/
Op woensdag 22 november was ik aanwezig bij De Kempenlezingen, georganiseerd door de Rabobank. Een ontzettend leuke, leerzame en innovatieve avond met als thema: innovatie. Een onderwerp waar we bij Infoland veel mee doen en waar ik mijn ervaringen en tips graag over deel met andere ondernemers.

Iets tussen de oren krijgen? Maak het leuk en eenvoudig!

/
Medewerkers op de hoogte brengen en houden over alle nieuwe ontwikkelingen (zowel intern als extern). Dat is de uitdaging van iedere manager.

Ziekenhuis Tjongerschans, van gevoel naar conreet inzicht

/
Wat zijn onze grootste risico’s? Deze vraag beantwoordde het management van ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen jarenlang op gevoel. Dankzij gedegen risicomanagement hebben ze nu alle risico’s in kaart.

Kwaliteitsmanagement gaat niet om regels. Het gaat om de mensen!

/
Met kwaliteitsmanagement heeft iedereen binnen een organisatie te maken. Dát zegt Bernadette van Pampus die drie boeken schreef over dit onderwerp en veel trainingen geeft.

Micro-learning is het nieuwe leren!

/
‘Het nieuwe leren’ is in Nederland een begrip. De rol van een docent is niet meer alleen het overbrengen van kennis (op de traditionele manier) maar ook het coachen van studenten om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.