Essent kiest voor BPM en GRC software van Infoland

Essent, één van de grootste energieleveranciers van Nederland, heeft Infoland gekozen voor het leveren van een nieuw kwaliteitsmanagementsysteem. Deze stap stelt Essent in staat om organisatiebreed grip te krijgen op risico’s en ook de komende jaren haar unieke positie in de markt te behouden.

Iets tussen de oren krijgen? Maak het leuk en eenvoudig!

/
Medewerkers op de hoogte brengen en houden over alle nieuwe ontwikkelingen (zowel intern als extern). Dat is de uitdaging van iedere manager.

Ziekenhuis Tjongerschans, van gevoel naar conreet inzicht

/
Wat zijn onze grootste risico’s? Deze vraag beantwoordde het management van ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen jarenlang op gevoel. Dankzij gedegen risicomanagement hebben ze nu alle risico’s in kaart.

Kwaliteitsmanagement gaat niet om regels. Het gaat om de mensen!

/
Met kwaliteitsmanagement heeft iedereen binnen een organisatie te maken. Dát zegt Bernadette van Pampus die drie boeken schreef over dit onderwerp en veel trainingen geeft.

Micro-learning is het nieuwe leren!

/
‘Het nieuwe leren’ is in Nederland een begrip. De rol van een docent is niet meer alleen het overbrengen van kennis (op de traditionele manier) maar ook het coachen van studenten om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren.