Chat with us, powered by LiveChat

Vier dingen die je écht over ons moet weten!

Waar het allemaal begon

Al sinds 1998 maken wij slimme software waar dagelijks duizenden professionals mee werken. Én dit aantal blijft maar groeien! Benieuwd hoe het ooit gestart is?

Het team achter Infoland

Niets is zo mooi als professionals helpen dagelijks het maximale uit hun werk te laten halen. Ondertussen groeit ons team richting de 100 specialisten.

Trots op onze gebruikers

Professionals die blij worden van onze oplossingen en hun ervaringen graag delen; dat is waar wij het voor doen. Jaarlijks komen onze gebruikers samen om van elkaar te leren.

Onze
kernwaarden

Als Infoland hebben we vier kernwaarden. Betrouwbaar, slim, ambitieus en plezier; dat is waar we voor staan en waar we onze mensen op selecteren! Word je hier enthousiast van?

Ambitieus. No Nonsense. 100% Betrouwbaar.

Hier krijgen we het warm van!

Het is onze ambitie om een vooruitstrevende rol te pakken in het ontwikkelen van slimme technologische oplossingen. Nu doen we dat in de vorm van software, maar we sluiten niet uit dat we in de toekomst ook andere vormen van technologie gaan inzetten om dit doel te bereiken. Het is daarbij continu ons streven te focussen op de tevredenheid van, en toepasbaarheid voor, onze gebruikers. Op ieder moment van de dag. We kiezen daarbij niet voor de conventionele paden, maar willen onze doelgroep blijvend verrassen! Door nog meer aandacht te besteden aan de wensen van de professional, zijn we ervan overtuigd dat wij daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Onze droom

Het is onze ultieme droom om in 2030 meer dan 15 miljoen professionals dagelijks het maximale uit hun werk te laten halen met onze slimme technologische oplossingen. Wereldwijd, ongeacht de functie of rol.

Infoland in drie zinnen…

Wij maken al sinds 1998 – met veel plezier en toewijding – slimme software oplossingen die professionals en organisaties laat excelleren om zo gericht hun doelen en ambities waar te maken.

Onze oplossingen helpen bedrijven en organisaties in alle branches om thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en het welzijn van mensen te borgen. Snelle toegang tot de juiste informatie, het uitvoeren van risicoanalyses of leren van gemaakte fouten zijn hier voorbeelden van.

Eén software-platform. Vijf unieke oplossingen.

Documenten & processen

Beheer en verspreid gecontroleerd documenten vanuit één centrale locatie.

Melden & analyseren

Leer van gemaakte fouten door incidenten te melden en analyseren.

Meten & inspecteren

Voer audits en checks uit ter verrijking van het risicoprofiel van de organisatie.

Leren &
toetsen

Maak medewerkers bewust van procedures via leermateriaal

Risico-
management

Krijg grip op risico’s en voorkom zo schade en voldoe aan normen.

© Infoland B.V. 1998-2019