Een taakrisicoanalyse biedt een aanpak waarmee risico’s kunnen worden herkend, beoordeeld en gecontroleerd en waarmee de effectiviteit van verbetermaatregelen kan worden gevolgd door middel van rapportages. Het wordt gebruikt om systematisch taken, processen en verantwoordelijkheden te evalueren en het helpt om risico’s te elimineren of te reduceren zodat werknemers worden beschermd tegen ongevallen en ziekte.

Benieuwd naar alle mogelijkheden in ons softwarepakket?

In onderstaande video ziet je hoe een taakrisicoanalyse wordt opgezet.

Aanmelden voor een demonstratie

Wij nemen binnen één werkdag telefonisch contact met je op.

Volg een live demonstratie over taakrisicoanalyse op het moment dat het jou schikt. In ongeveer 45 minuten krijg je een eerste indruk van de belangrijkste voordelen van onze iProva oplossingen. De online demonstraties worden in samenspraak gepland.

Slimme rapportages met realtime overzichten

Met het digitale meldformulier voer je eenvoudig een taakrisicoanalyse uit op de werkvloer en op verschillende devices (mobiel, tablet, desktop). Na het invullen van een taakrisicoanalyse worden automatisch taken en notificaties uitgezet naar de juiste personen in het afhandelingsproces en worden deadlines bewaakt. In het managementdashboard heb je de beschikking over uitgebreide realtime rapportages zodat u altijd het overzicht behoudt.

Ons softwareplatform heeft vijf unieke oplossingen die jou verder helpen bij het uitvoeren van taakrisicoanalyses.

Het registreren van taken en gerelateerde gevaren.
Voorbeeld van een meldformulier taakrisicoanalyse.
Afronden van een taakrisicoanalyse.

© Infoland B.V. 1998-2018