Vooruitgang vraagt om experimenteren

maar niet met betrouwbaarheid en continuïteit

Innovatie zit in ons DNA

Organisaties die met beide benen op de grond blijven staan, komen geen stap verder. Vooruitgang vraagt dus om experimenteren. Om innovatie. En dat is precies wat in ons DNA zit. We willen altijd vooruit. Altijd beter. Altijd een stap verder. Maar experimenteren mag niet ten koste gaan van de betrouwbaarheid en continuïteit van je organisatie. Dat houden we streng in de gaten bij de ontwikkeling en verbetering van onze software.

experimenteren Infoland

Innoveren doen we samen

Innoveren draait om samenwerken. Met onze klanten natuurlijk, maar ook met medewerkers en externe partijen. Om nieuwe kennis en inzichten verwerven en inspiratie op te doen . We bieden onze medewerkers hiervoor alle ruimte. Daarnaast werken we samen met Fontys-studenten en Brainport-bedrijven. En ook tijdens onze jaarlijkse Infoland Innovatiedag draait het om samenwerking.

samenwerken-fontys Infoland

Samen met Fontys-studenten en Brainport-bedrijven

Onder de naam Partners in Innovation heeft Infoland een samenwerkingsverband met Fontys Hogeschool ICT (FHICT). Daarin werken we met andere Brainport-bedrijven en derde en vierdejaars studenten in hybride teams samen in projecten voor praktijkgericht ICT-onderzoek. Dat levert niet alleen waardevolle onderzoeksresultaten op, maar ook een jonge, frisse blik van studenten op onze software.

kennis-innovatie-brainstorm Infoland

Samen met collega’s tijdens de Infoland Innovatiedag

Tijdens onze jaarlijkse Innovatiedag worden alle Infoland-medewerkers vrijgesteld van werk. Zonder de continuïteit van onze dienstverlening uit het oog te verliezen natuurlijk. In 24 uur werken we samen van een abstract idee naar een concreet (eind)product. Een ultieme combinatie van innovatie en teamspirit! Niet alleen techneuten schuiven aan, maar we betrekken zoveel mogelijk disciplines. Zo komen we tot vernieuwende en bruikbare oplossingen.

leren-van-fouten Infoland

Leren van fouten

Een belangrijk onderdeel van onze software is dat we het mogelijk maken om te leren van fouten. Ook intern is dit een belangrijk aspect dat bijdraagt aan onze innovatiekracht. Onze medewerkers mogen fouten maken. Geen probleem, zolang je er maar van leert. Zo hebben wij inmiddels geleerd dat te veel focus op de technologie niet leidt tot het gewenste resultaat. Het gaat er vooral om welk probleem we oplossen. Welk proces efficiënter kan. Hoe veiliger gewerkt kan worden. De technologie staat daarbij in dienst van deze uitdagingen en is nooit een doel op zich.

innovatie-aandacht Infoland

Innovatie begint met aandacht

Om te komen tot innovatie verdiepen we ons in de wereld van onze klanten. Daarbij kijken we verder dan alleen naar onze software. We willen alles weten van je organisatie, uitdagingen en bedrijfsprocessen. Exact weten wat je bezighoudt. Die informatie combineren we met gerichte feedback en gebruikerservaringen, bijvoorbeeld uit de Infoland Community, en met actuele maatschappelijke en technologische ontwikkelingen, zoals kunstmatige intelligentie. De combinatie van dit alles zorgt ervoor dat onze innovaties haalbaar, bruikbaar en waardevol zijn.