ISO 9001 certificering voor Infoland succesvol vernieuwd

Infoland helpt organisaties zichzelf te verbeteren met behulp van kennis en softwaretools op het gebied van kwaliteitsmanagement en risicobeheersing. Voor Infoland is het essentieel om aan te tonen dat ook haar eigen processen en kwaliteit waarmee software wordt gemaakt goed is geborgd. Daarom is Infoland sinds april 2013 ISO 9001 gecertificeerd. Eind januari 2016 is deze certificering wederom succesvol vernieuwd.

De externe audit vond plaats op de afdeling Product Development, bij de Servicedesk, de managers HR en Sales & Service en bij de directie van Infoland. Uit de audits bleek dat Infoland haar kwaliteitsprocessen uitstekend beheerst, maar deze ook in de toekomst continu wil blijven verbeteren. Infoland gebruikt daarvoor haar eigen iProva softwaremodule als kwaliteitsmanagementsysteem. De certificering houdt Infoland daarnaast scherp en open voor nieuwe inzichten van buitenaf: een sterke troef in haar eigen continue verbeterproces.

Ambitie en toekomst
Hoewel we trots zijn op de vernieuwde certificering is dit geen doel op zich voor Infoland. Het is onze ambitie de dienstverlening nog verder te optimaliseren en een toonaangevende leverancier van producten en diensten op het gebied van kwaliteitsmanagement en risicobeheersing te worden. Gezien de groei van het aantal klanten en de hoge klanttevredenheid ligt Infoland daarvoor goed op koers. Infoland heeft tot slot de ambitie uitgesproken om eind volgend jaar gecertificeerd te zijn volgens de nieuwe ISO 9001:2015.