De nieuwe iProva update! Wat zit er in versie 5.5?

Geplaatst door:Hilbert Leijen, Technisch directeur bij Infoland.

Met gepaste trots lanceren we iProva 5.5. Deze release zit vol nieuwe functionaliteiten die mede geïnitieerd zijn op feedback van de gebruikers. Kijk je mee naar een tweetal nieuwe features?

Feature één: zet incidenten, gevaarlijke situaties en klachten “op de kaart”
Heeft jouw organisatie met meerdere locaties of vestigingen direct inzicht in de hoeveelheid incidenten per locatie? En weet je waar er sprake is van relatief veel klachten? Met de nieuw toegevoegde geografische rapportage krijgt u antwoord op deze vragen. Meldingen van incidenten, gevaarlijke situaties en klachten worden op een interactieve kaart weergegeven. Op deze interactieve kaart kun je inzoomen naar de stad, wijk of zelfs straat met de meeste meldingen. En met één druk op de knop heb je alle details van de meldingen paraat, zodat je gericht kunt verbeteren.

map | | De nieuwe iProva update ! Wat zit er in versie 5.5? | Infoland

Feature twee: samen werken aan kwaliteit en veiligheid
Organisaties gebruiken vele procedures, werkinstructies en protocollen om kwaliteit en veiligheid te borgen. iProva zorgt ervoor dat medewerkers die documenten snel en eenvoudig kunnen vinden. Het was altijd al mogelijk om opmerkingen te plaatsen bij een document, bijvoorbeeld een suggestie voor verbetering. Met onze nieuwe release kunnen collega’s elkaars feedback zien en hierop reageren. Via deze weg komt u samen tot een betere werkwijze die geborgd is via een nieuwe versie van het document.

Feedback | | De nieuwe iProva update ! Wat zit er in versie 5.5? | Infoland

Wil je meer weten over alle nieuwe functionaliteiten? Neem dan contact met ons op via marcom@infoland.nl of vraag een gratis demo aan.

Deel dit bericht via: