Infoland en KERTEZA lanceren een nieuwe totaaloplossing voor risicomanagement

KERTEZA en Infoland constateren tijdens projecten dat veel organisaties hun risico’s niet scherp in beeld hebben en dat zij worstelen met recente ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitseisen en -normen. Daarnaast beseffen bestuurders steeds vaker dat door de toegenomen regeldruk, concurrentie, bezuinigingen en media-aandacht het noodzakelijk is om risicomanagement in te zetten als strategie voor het bereiken van de organisatiedoelen. Om risico’s van een organisatie te beheersen, is een strategische en integrale aanpak van risicomanagement noodzakelijk en kansrijk.

Ervaring en expertise
In het najaar van 2016 spraken Marieke Kessels, directeur business development van Infoland, en Patrick Corstiaans, algemeen directeur van KERTEZA met elkaar over het feit dat vele organisaties op zoek zijn naar een antwoord op de vraag hoe je risicomanagement zo effectief mogelijk kunt implementeren. Vaak is de aanpak namelijk erg gefragmenteerd vanwege een ontbrekende visie en een gebrek aan specifieke kennis en ervaring. Het voordeel van de totaaloplossing voor risicomanagement van Infoland en KERTEZA is dat het elke organisatie helpt om de juiste focus te leggen, waardoor snel resultaten worden bereikt.

Infoland levert naast kennis en ervaring, software om risico’s te analyseren en te beheersen. KERTEZA is expert op het gebied van risicomanagement en adviseert organisaties bij de inrichting en implementatie hiervan. Gezamenlijk zorgen zij voor een totaalpakket waarmee u visie en processen vastlegt en implementeert. Maar ook ondersteunen zij bij het meten en verbeteren van cultuur en competenties. Klanten krijgen hiermee ‘the best of both worlds’.