Infoland aanwezig tijdens het 19e Nationale Kwaliteitscongres

Het Nationaal Kwaliteitscongres is een jaarlijks evenement wat dit jaar voor de 19e keer plaatsvindt. Het doel van deze dag is organisaties te laten streven naar 100% kwaliteit. Sprekers houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, actuele trends en geven verschillende tips om bezoekers te inspireren. Hoe zorgt u voor verandering en vernieuwing en draagt u bij aan innovatie in uw organisatie?

De grote maatschappelijke veranderingen zorgen voor transities in organisaties. Verbindingen met partners en klanten in de huidige netwerkomgeving verwachten van managers andere inzichten en competenties. Meer dan ooit draait het om kwaliteit en nieuwe vaardigheden van de kwaliteitsmanager zelf. Hoe zorgt u voor verandering en vernieuwing? Hoe draagt u bij aan innovatie in uw organisatie?

Dit jaar komen de volgende onderwerpen naar voren:

  • De ongekende mogelijkheden van de huidige netwerksamenleving
  • Wat is organisatiecultuur; hoe kun je ermee werken en veranderen?
  • Concrete voorbeelden: een kijkje in andermans keuken
  • Inspirerende en verdiepende praktijksessies
  • Actuele trends en ontwikkelingen

Tijdens het Nationaal Kwaliteitscongres demonstreren wij onze producten rondom verschillende oplossingen zoals kwaliteitsmanagement. Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen bij het verbeterproces? Wij ontmoeten u graag op de het Nationaal Kwaliteitscongres! Het congres vindt plaats op 21 mei 2015 in Burgers’ ZOO (Arnhem). Tevens geeft onze Business consultant Bart Bolwijn een lezing over het continu aantoonbaar verbeteren van organisaties.