• “Dankzij Infoland hebben we meer grip dan ooit op onze documenten en processen.”

    Kwaliteitsmanager, Libbey
    Bekijk de referenties

Maak van incidenten verbeterkansen

Het beperken van veiligheidsrisico’s en het bewaken van kwaliteit zijn van groot belang in de industrie. Hoewel deze sector altijd een voorloper is geweest op het gebied van kwaliteitsmanagement stelt de branche steeds hogere eisen. Er wordt verwacht dat je als organisatie voldoet aan verschillende normen, eisen en richtlijnen zoals de ISO 9001, ISO 14001, Ohsas en VCA. Om ook op lange termijn koploper te blijven is helder inzicht noodzakelijk om snel te kunnen anticiperen en continu te verbeteren.

Infoland ondersteunt al meer dan 20 jaar bedrijven in de industrie om hun doelstellingen te realiseren rondom kwaliteit en veiligheid. Onze softwaresuite iProva helpt dagelijks een kwart miljoen Nederlanders alle documenten, processen, afwijkingen, audits en inspecties overzichtelijk te borgen. Vergroot de meldingsbereidheid van medewerkers door gebruik te maken van het gebruiksvriendelijke meldsysteem. Krijg middels eenvoudig dashboards inzicht in zaken als checks, inspecties, interne audits en meldingen en leg eenvoudig vast welke acties en verbetermaatregelen je hebt uitgevoerd. Door het identificeren, analyseren en monitoren van risico’s en afwijkingen heb je meer inzicht én ben je altijd in control.

.

-25%

minder fouten door de inzet van
kwaliteitsmanagement software

 
De Groot Installatiegroep

”Met iProva worden alle processen en de bijbehorende documenten geborgd en zijn deze altijd actueel toegankelijk”. – De Groot Installatiegroep

Live online webinar

Op donderdag 5 juli organiseren wij een exclusief webinar over ontwikkelingen op het gebied van industriële veiligheid en kwaliteit. Tijdens dit webinar laten we zien hoe onze software helpt bij slimmer, efficiënter en veiliger werken. Meld je gratis aan via onderstaande button.

De belangrijkste voordelen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Bespaar kostbare tijd door het digitaliseren van kwaliteitsprocessen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Houd grip op incidenten en krijg inzicht in risico’s

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Creëer transparantie middels realtime rapportages in een overzichtelijk dashboard

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Krijg inzicht in de status en voortgang van (verbeter-)maatregelen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Maak toegepaste standaarden en ISO normen zichtbaar tijdens interne en externe audits

”Al onze standaard operating procedures, instructies en procesbeschrijvingen zijn met iProva eenvoudig te benaderen”. – Kwaliteitsmanager Howden

Sterke incidentanalyse

Leg afwijkingen, klachten en ongevallen eenvoudig vast in een geïntegreerd systeem en onderneem direct acties als het proces hierom vraagt.

Risicobeheersing

Overzichtelijke risicoprofielen helpen bij het maken van de juiste vervolgkeuzes. Krijg grip op risico’s en beheer de implementatie en bewaking van verbetertrajecten.

Operational Excellence

Verzamel data, leg compliancy vast en maak Operational Excellence een continue leerproces. Leer van gemaakte fouten of verbetersuggesties.

Meer weten over onze software?

Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie of heb je een specifiek vraagstuk? Vraag het onze sector specialist Manon Wijnhoven!

  • Liever zelf proberen? Gewoon doen! Vraag nu een gratis online demo aan.


    Demo aanvragen

Eén software-platform. Vijf unieke oplossingen.

Documenten & Processen

Melden & Analyseren

Meten & Inspecteren

Leren &
Toetsen

Risico-
management

© Infoland B.V. 1998-2018