Health en Safety Jaarcongres ‘Hoe veilig en gezond gedragen uw werknemers zich?’

Maandag 28 november 2016

Fokker Terminal, Den Haag

Infoland zal tijdens deze beurs aanwezig zijn met een beurstand waar wij u graag welkom heten.

Meer informatie over deze beurs:

Veilig en gezond werken is essentieel voor organisaties als die van u. Daarom organiseert Sdu, uitgever van onder andere Arbozone, Toxic en Safety magazine, op maandag 28 november het Health & Safety Jaarcongres. Tijdens deze dag staan wij stil bij de invloed van menselijk gedrag op veilig, gezond en duurzaam werken.

We weten allemaal dat werknemers zich (bewust en onbewust) niet altijd aan gemaakte afspraken en instructies houden, die gelden binnen uw organisatie. Waarom doen werknemers dit en hoe zorgt u ervoor dat zij hun gedrag veranderen? De antwoorden op deze vragen krijgt u deze dag van ons!

Ga naar huis met checklists, tips en tools

Het jaarcongres is een dag voor iedere professional die zich dagelijks bezighoudt met het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Tijdens twee plenaire lezingen wordt er stilgestaan bij het menselijk gedrag in het algemeen. Waarom doen mensen wat zij doen? Daarnaast heeft u een keuze uit meer dan twintig workshops. In 1,5 uur nemen bevlogen sprekers u mee in hun dagelijkse praktijk. De workshops geven u de tijd en ruimte voor het vergaren van informatie en kennis, die direct toepasbaar is in uw praktijk. Aan het einde van de dag gaat u naar huis met checklists, tips en tools.

Wat kunt u uit deze dag halen?

  • Handvatten voor het begrijpen en beïnvloeden van menselijk gedrag
  • Bewustwording van nieuwe beroepsziekten en de omgang met alcohol, drugs en medicijnen op de werkvloer
  • Antwoord op uw vragen aan de hand van praktijkvoorbeelden
  • Een duidelijke samenvatting van de ontwikkelingen binnen de Arbo wet- en regelgeving
  • Tips voor het creëren van een bedrijfscultuur waarin veilig en gezond werken vanzelfsprekend is