• “iProva maakt de informatievoorziening gemakkelijker en overzichtelijker voor medewerkers door het hele bedrijf.”

    Kwaliteitsmanager, Greenyard
    Bekijk referenties

Hoe Infoland Greenyard Fresh ondersteunt bij hun kwaliteitsmanagement?

Voedselveiligheid en kwaliteit: prioriteit nummer 1

Het monitoren en borgen van kwaliteit en voedselveiligheid is vaak zeer tijdrovend en wordt door medewerkers regelmatig als belastend ervaren. De branche, maar ook consumenten, stellen steeds hogere eisen en er wordt verwacht dat je als organisatie voldoet aan verschillende normen, eisen en richtlijnen zoals HACCP, BRC, IFS, QS en ISO 9001/22000. Onverwachte audits en inspecties vragen daarbij om een gestructureerde aanpak en transparantie. Slimme software maakt dit mogelijk en bespaart kostbare tijd.

Infoland ondersteunt al meer dan 20 jaar bedrijven in de (voedings-)industrie om hun doelstellingen te realiseren rondom kwaliteit en veiligheid. Onze softwaresuite iProva helpt dagelijks een kwart miljoen Nederlanders om al hun documenten, processen en inspecties overzichtelijk te borgen. Krijg middels overzichtelijke dashboards inzicht in (hygiëne) checks, inspecties en meldingen en leg eenvoudig vast welke acties en verbetermaatregelen je hebt uitgevoerd. Door het toepassen van risico-inventarisaties ben je altijd in control en wordt de kans op fouten geminimaliseerd.

Het resultaat: méér controle, méér efficiency en méér inzicht

.

-25%

minder fouten door de inzet van
kwaliteitsmanagement software

 
Hoogwegt group

”Dankzij iProva besparen wij veel tijd met het borgen en registreren van processen en werkvergunningen”- Agrifirm

BRC versie 8

Onlangs is een conceptversie van de BRC Global Standard for Food Safety versie 8 gepubliceerd. In deze conceptversie zijn diverse aanvullende eisen weergegeven ten aanzien van een kwaliteitssysteem en de borging hiervan. Ondere andere op het gebied van audits, het digitaal beheren van documenten, incidentregistraties en risicobeheersing. De definitieve versie staat gepland voor augustus 2018 en vanaf 2019 zal tegen deze nieuwe norm worden ge-audit.

Live online webinar

Op donderdag 5 juli organiseren wij een exclusief webinar over deze, en andere ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en kwaliteit in de food sector. Tijdens dit webinar laten we zien hoe onze software helpt bij slimmer, efficiënter en veiliger werken. Meld je gratis aan via onderstaande button.

De belangrijkste voordelen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Bespaar kostbare tijd door het digitaliseren van kwaliteitsprocessen

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Houd eenvoudig grip op voedselveiligheid en -kwaliteit

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Creëer transparantie middels realtime rapportages in een overzichtelijk dashboard

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Inzicht in de status en voortgang van maatregelen en verbeteracties

Afbeeldingsresultaat voor groen vinkje   Inzicht in toegepaste standaarden en ISO normen tijdens (onverwachte) audits

Met de iProva app zijn bedrijfsdocumenten altijd bij de hand en kunnen medewerkers eenvoudig op hun mobiel meldingen maken van onveilige situaties of storingen. 

Voedselveiligheid

Dankzij realtime overzichten en rapporten zie je direct – op ieder niveau binnen de organisatie – waar je staat als het gaat om veiligheidseisen, wet- en regelgeving.

Audits en inspecties

Of het nu gaat om het onderhoud van apparatuur, werkplek-inspecties, rigide audits, evaluaties of veiligheidscontroles; met onze software maak je eenvoudig checklists en vragenlijsten.

Operational Excellence

Verzamel data, leg compliancy vast en maak Operational Excellence een continue leerproces. Leer dankzij thermometermomenten van gemaakte fouten of verbetersuggesties.

”De eenvoudige structuur en bediening van de software sprak ons zeer aan én ontvingen we positieve ervaringen van andere gebruikers in Nederland”. – Manager TQM en R&D bij Royal Herkel

Meer weten over onze software?

Benieuwd naar de voordelen voor jouw organisatie of heb je een specifiek vraagstuk? Vraag het onze sector specialist Manon Wijnhoven!

  • Liever zelf proberen? Gewoon doen! Vraag nu een gratis online demo aan.


    Demo aanvragen

Eén software-platform. Vijf unieke oplossingen.

Documenten & Processen

Melden & Analyseren

Meten & Inspecteren

Leren &
Toetsen

Risico-
management

© Infoland B.V. 1998-2018