Chat with us, powered by LiveChat

Even voorstellen…

[xyz-ips snippet=”blog-meta”]

Op donderdag 1 maart is Marlies Dockx bij Infoland gestart. Benieuwd wie zij is, wat ze bij Infoland gaat doen en wat haar bijzonder maakt? Lees dan snel verder!

Wie is Marlies Dockx?
Hallo, ik ben Marlies, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend Roel in Retie, België. In mijn vrije tijd maak ik graag dessertjes, organiseer ik etentjes samen met vrienden en zwem ik af en toe om al dat lekkers een beetje te compenseren.

Welke rol ga je bij Infoland vervullen (en wat houdt dit in)?
Ik ben allround marketeer voor de Belgische markt. Het is mijn verantwoordelijkheid om warme afspraken te creëren voor de Belgische accountmanagers van Infoland. Zo gaan we niet alleen in Nederland groeien maar ook in België. Om dit doel te bereiken houd ik de Belgische website op orde, schrijf ik content, stel ik direct mails op, organiseer ik bijeenkomsten, doe ik marktonderzoeken en concurrentieanalyses en ga zo maar door. Het is een hele uitdagende en gevarieerde functie en daar hou ik van! Stilzitten is namelijk echt niks voor mij.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Voor ik aan de slag ging bij Infoland, heb ik 3 jaar bij The Sniffers in Balen (België) gewerkt. Het is een bedrijf dat actief is in de chemische sector. Zij sporen lekken op in pijpleidingen en chemische installaties in de olie- en gasindustrie. Ik ben er begonnen als internal sales assistant. Daar is vervolgens marketing aan toegevoegd. Zo werd ik dus verantwoordelijk voor zowel marketing als internal sales. Naast het hele marketingluik – de website, marketing automation, direct mails, publicaties in magazines etc. – ondersteunde ik ook de accountmanagers bij openbare aanbestedingen, plande ik afspraken in voor de accountmanagers bij klanten, deed ik de offerte- en orderverwerking, boekte ik hotels en vluchten voor het management en ga zo maar door. Een hele uitgebreide functie dus.

Wat is je eerste indruk van Infoland?
In 1 woord: FAN-TAS-TISCH! Ik heb een echt familiegevoel hier. Je wordt meteen onthaald met bloemen op je eerste werkdag; dat is op zich al bijzonder. Echt een warm ontvangst! Door de inrichting van het kantoor in Veldhoven, volgens het ‘nieuwe werken’, zit je met iedereen samen; zowel middenkader als management. Hier is geen hiërarchie te merken.

Hier stond ik écht van te kijken!
Tijdsregistratie bestaat niet! Men vertrouwt erop dat je 8 uur werkt per dag en flexibiliteit is mogelijk. Dat vind ik echt super.

Zonder mij zou Infoland…
1 Vlaming & talenknobbel minder rijk zijn. Binnenkort krijgen we er nog een nieuwe accountmanager bij dus het Belgisch team groeit alleen maar! Ik heb ook een echte passie voor talen. Op dit moment spreek ik vloeiend Engels en Frans en heb ik een basiskennis Duits. Maar aan dit lijstje wil ik ooit ook Spaans kunnen toevoegen.

Dit wil ik nog even kwijt!
Ik vind het echt leuk om in Nederland te werken. We hebben in het Marketing & Intelligence team al veel gelachen om mijn Kempisch dialect. Voor ik het weet sijpelen er wat Nederlandse spreekwoorden in mijn Kempens taaltje.

Nieuwsgierig geworden naar het volledige verhaal van Marlies? Zij vertelt je graag meer! Je kunt haar bereiken op telefoonnummer +31 (0)40 848 58 68 of via m.dockx@infoland.be van maandag t/m vrijdag.

Marlies is marketeer bij Infoland en verantwoordelijk voor het creëren van warme afspraken én het vergroten van de naamsbekendheid binnen de Belgische markt.
© Infoland B.V. 1998-2018
Veiligheid als nummer 1 prioriteit
Uit onderzoek van de Inspectie SZW blijkt dat slechts 27 procent van de bedrijven belangrijke risico’s heeft geïnventariseerd. Dat moet anders! Benieuwd hoe? Ontvang dan hier meer informatie!