Even voorstellen…

Op 1 april is Manon Wijnhoven bij Infoland gestart. Zij gaat het Marketing & Intelligence team versterken in haar rol als Commercieel Marketeer. Benieuwd wie zij is, wat ze precies bij Infoland gaat doen en hoe het kan dat zij als inwoner van Veldhoven nog nooit van Infoland had gehoord? Lees dan snel verder!

Wie is Manon Wijnhoven?
Hoi! Ik ben Manon, 26 jaar oud en ik woon in Veldhoven. Ik houd erg van reizen, uit eten en tijd doorbrengen met vrienden. Samen koken, borrelen of een avondje naar de film staan dan ook regelmatig op de planning. Daarnaast sport ik redelijk fanatiek: zo’n 3 keer in de week.

Welke rol ga je bij Infoland vervullen?
Ik ben de Commercieel Marketeer van Infoland. Dit houdt in dat ik Infoland ga helpen met groeien in zowel bestaande als nieuwe markten. Om dit doel te bereiken bedenk ik marketing campagnes, zet ik acties uit om in contact te komen met de verschillende doelgroepen en bezoek ik regelmatig beurzen, evenementen en netwerkbijeenkomsten. Het uitdenken en bewaken van de ‘customer journey’ is mijn focus gebied.

Wat heb je hiervoor gedaan?
Voor ik aan de slag ging bij Infoland heb ik bij iWRITER gewerkt. iWRITER levert template management software waarmee Office 365 templates eenvoudig centraal bewerkt en beheerd kunnen worden. Als marketeer was ik verantwoordelijk voor het uitdenken en uitvoeren van de marketingcommunicatiestrategie.

Daarnaast heb ik sinds mijn 18e verjaardag mijn eigen bedrijf. Als freelance marketeer heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van marketing-/communicatie gerelateerde vraagstukken: van het schrijven van teksten voor websites tot het ontwikkelen van marketingplannen.

Wat is je eerste indruk van Infoland?
Top! Wat een ambitieus en open bedrijf. Infoland is een gezellige club van ambitieuze en professionele mensen met één gezamenlijk doel: het bedrijf laten groeien. Ik heb de eerste weken als zeer prettig ervaren. Ik werd ontvangen met een mooie bos bloemen en iedereen was erg behulpzaam.

Hier stond ik echt van te kijken!
Dat er op exact 600 meter van mijn huis zo’n mooi, innovatief bedrijf zit! Ik kende Infoland eerst niet, ondanks dat ik al jaren in Veldhoven woon. Maar daar gaan we mee aan de slag: het Marketing & Intelligence team zet groots in om een grotere naamsbekendheid te creëren en flink te groeien.

Zonder mij zou Infoland…
… een ambitieuze creatieveling kwijt zijn! Met mijn allround marketingkennis en enthousiasme wil ik samen met het team de marketing naar een volgend niveau tillen.

Dit wil ik nog even kwijt!
Ben je benieuwd naar mijn rol binnen Infoland (naast het figureren in Boomerang filmpjes)? Ik vertel je graag meer. Neem contact met me op via: m.wijnhoven@infoland.nl of +31 (0)40 848 58 68.

Dit vind je wellicht ook interessant:

© Infoland B.V. 1998-2019