Chat with us, powered by LiveChat
  • Afstudeerstageopdracht onderzoek Infoland Community

Deze rol is op het lijf geschreven van een proactieve afstudeerder, die beschikt over een groot analytisch vermogen en energie krijgt van het schakelen met verschillende stakeholders.

Over Infoland

Infoland is al sinds 1998 een toonaangevende leverancier van slimme softwareoplossingen. Software waarmee we mensen helpen dagelijks het maximale uit hun werk te halen. Bedrijven kloppen bij ons aan wanneer thema’s als kwaliteit, veiligheid, milieu en het welzijn van mensen centraal staan. Dankzij ons kunnen hun medewerkers snel de juiste informatie vinden, risico’s in kaart brengen, leren van gemaakte fouten etc.

Afstudeeropdracht

Onze ambities zijn groot en onze organisatie is hard aan het groeien. Momenteel maken er ruim 300.000 professionals gebruik van onze software en dat aantal willen we in de komende jaren gaan verdubbelen.
Met de groei van onze organisatie, was het lanceren van een nieuw community platform een logische stap. Op dit platform kunnen onze klanten vragen stellen en antwoorden vinden, kennis delen met elkaar en meedenken met Infoland over door ontwikkelingen. Op deze manier willen we self service en de productadoptie verhogen en co-creatie en kennisdeling stimuleren. Oftewel: samen maximaal presteren.

De doelgroep van de Infoland community is erg breed. Onze primaire doelgroep, ook wel key users genoemd, bestaan uit functioneel beheerders, applicatie beheerder, kwaliteitsmanagers en security officers. Deze key users zijn werkzaam in uiteenlopende branches verdeeld over Nederland en België.
Wie zijn de key users precies en hoe kan de Infoland community van meerwaarde zijn voor hen? Om dit te achterhalen, hebben we jouw hulp nodig!

Als afstudeerder ga je aan de slag met het uitvoeren van een onderzoek die de behoeftes van de verschillende Infoland key users in kaart brengt. Je start met een interne analyse, zodat je de key users concreet kunt identificeren. Vervolgens ga je aan de slag met het opstellen van een vragenlijst, die je gaat afnemen bij de key users van uiteenlopende branches. Nadat je alle input hebt verzameld, ga je aan de slag met het analyseren van alle data. Tenslotte kom je tot een onderbouwd adviesplan, waarin de volgende punten in ieder geval aan bod komen:

  • Wie zijn de Infoland key users?

    Hoe groot is deze groep, wat is hun functie en op welke manier zouden we hen kunnen indelen in persona’s?

  • Hoe kunnen we de activiteit van de key users op de community vergroten?

    Hoe bereiken we de key users? Welke behoefte ten aanzien van de community heeft iedere Infoland key user, ongeacht zijn functie of branche? Wat zijn de specifieke behoeftes ten aanzien van de community per branche?

  • Op welke manier kan Infoland continu toetsen of de community voldoet aan de behoeftes van de key users?

Met jouw adviesplan kun je een grote invloed uitoefenen op het succes van de Infoland Community. Maar je doet dit natuurlijk niet alleen. Je kunt rekenen op een nauwe samenwerking met de community manager en de directie om samen tot een waardevol adviesplan te komen.

Functie eisen:

• HBO opleiding
• Je bent op zoek naar een afstudeerstage voor Q1 en Q2 van 2019
• Je bent sterk analytisch onderlegd: je bent in staat om vanuit data met een onderbouwd adviesplan te komen;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Je bent proactief en ziet continue kansen i.p.v. obstakels;
• Je ziet het als een uitdaging om met meerdere stakeholders te werken;
• Je bent zelfstandig en een echte doorzetter;
• je bent niet bang om anderen (waar onder de directie) te overtuigen van je ideeën.

Wij bieden:

Afstuderen bij Infoland betekent leuk, uitdagend werk in een actieve werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. De kernwoorden openheid, gedrevenheid, servicegerichtheid en plezier kenmerken onze bedrijfscultuur. Als een hecht team bundelen we onze ideeën en werken we nauw samen aan het succes van de Infoland Community. Samen maximaal presteren, dat is waar we voor staan en waar we voor gaan!

Contactinformatie

Voor meer informatie over de afstudeerstage kun je contact opnemen met Hiewwaiy Kwok (040-8485868). Heb je interesse in deze stage? Dan ontvangen wij graag je CV met een motivatie. Je kunt je stageverzoek sturen naar h.kwok@infoland.nl  t.a.v. Hiewwaiy Kwok.

© Infoland B.V. 1998-2018