Op weg naar de top tijdens de 20ste gebruikersdag!

Jaarlijks organiseert onze gebruikersvereniging iCumulus de landelijke gebruikersdag. Dit jaar vindt deze dag plaats op dinsdag 20 juni in Burgers’ Zoo, Arnhem. Een dag vol kennisdeling die in het teken staat van netwerken, elkaar inspireren en samenwerken. Met Katja Staartjes als gastspreker, 20 interactieve keuzesessies en meerdere netwerkmogelijkheden, dagen wij u uit om samen met ons de top te bereiken. Welke top? Dat zal voor iedereen verschillen. Maar dat we elkaar nodig hebben om van een ambitieus doel een succes te maken staat vast.

Met een record aantal bezoekers was deze dag vorig jaar een groot succes. Dit succes zetten wij in 2017 graag voort. Heeft u zich al ingeschreven? 200 personen gingen u reeds voor!

De gebruikersvereniging iCumulus is een vereniging van en voor leden die gebruik maken van de software van Infoland. Leden van iCumulus krijgen toegang tot de landelijke gebruikersdag, rondetafelconferenties en het kennisplatform: een online kennisbank waar meer dan 1200 leden kennis en ervaringen met elkaar delen. iCumulus fungeert tevens als sparringpartner voor Infoland. In samenspraak met Infoland zet zij zich in om oplossingen te ontwikkelen die aansluiten op de praktijk.